top of page

Tijdelijke huisvesting 1e kamer

 

 

In de panden Lange Voorhout 34-36/ Kazernestraat, ook wel bekend als Huis Huguetan wordt tijdelijke huisvesting gerealiseerd voor de Eerste Kamer en een deel van de Raad van State. In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf wordt dit markante gebouw verbouwd om de tijdelijke huisvesting van deze organisaties mogelijk te maken.

DPMG verzorgt binnen dit project de multidisciplinaire installatie begeleiding.

 

In het voorjaar van 2019 starten de werkzaamheden en in de zomer van 2021 verhuizen de medewerkers van de Eerste Kamer en de Raad van State van het Binnenhof naar het Lange Voorhout.

 

Zij kunnen hier straks goed en veilig werken. Het Rijksvastgoedbedrijf zorgt ervoor dat de tijdelijke huisvesting is voorzien van vergelijkbare faciliteiten als nu aan het Binnenhof. In de panden Lange Voorhout 34-36/Kazernestraat worden onder meer een plenaire zaal voor de Eerste Kamer gerealiseerd en een zaal voor de wekelijkse vergadering van de Afdeling advisering van de Raad van State.

 

Er komen kantoorruimtes voor circa 75 medewerkers. Ook wordt rekening gehouden met de ontvangst van bezoekers zoals scholieren, dagjesmensen en gasten

bottom of page