Legoland Nederland

Scheveningen Bad staat aan de vooravond van grote veranderingen.

De gemeente Den Haag investeert in de badplaats bekend om haar fameuze boulevard om het aantrekkelijker te maken voor bewoners, ondernemers en bezoekers. De plannen van de gemeente worden onder andere vorm gegeven in het programma ‘De Kust Gezond’.

De Noord- en Middenboulevard, de strandopgangen en belangrijke straten en pleinen krijgen een nieuwe inrichting, met als doel om van Scheveningen een badplaats te maken die niet alleen in de zomer maar vier seizoenen per jaar aantrekkelijk is. Het plan van SENS voor de herontwikkeling van de Vitalizee-locatie sluit naadloos aan op de ambities van de gemeente Den Haag.

 

SENS ontwikkelt in opdracht van de gemeente Den Haag een nieuw gebouw aan de boulevard van Scheveningen met daarin een Legoland Discovery Centre en diverse bijpassende horecagelegenheden. Het is de ambitie van Merlin Entertainments – het moederbedrijf van Legoland – om in de zomer van 2019 de deuren van Legoland te openen.

 

Met dit Legoland Discovery Centre verwelkomt Den Haag het zesde Legoland Discovery Centre van Europa, na eerdere openingen in steden als Berlijn, Manchester en Istanboel.

LDC 001
LDC 001
press to zoom
LDC 002
LDC 002
press to zoom
LDC 003
LDC 003
press to zoom
LDC 004
LDC 004
press to zoom
LDC 005
LDC 005
press to zoom
LDC 006
LDC 006
press to zoom