top of page

“Een levendige stad binnen een stad”, zo moet het voormalig Stationspostgebouw functioneren.

Een plek waar verschillende mensen elkaar ontmoeten, verblijven maar vooral elkaar inspireren.

Een transformatie naar kantoorfunctie, waarin het co-working concept de belangrijke schakel wordt. Het is een nieuwe werkplek die veel waarde hecht aan het menselijk welzijn op kantoor.

Het moet een plek zijn waar mensen samenwerken en van elkaar leren. LIFE NV en SENS real estate hebben hun krachten gebundeld om dit Rijksmonument nieuw leven in te blazen.

Vanaf medio 2021 zal PostNL zijn nieuwe hoofdkantoor in het Stationspostgebouw gaan vestigen. En zal samen met Fosbury & Sons het gebouw geheel vullen

Trots zijn wij dan ook als DPMG dat wij zowel het ontwerp, installatie begeleiding als de kwaliteitsbewaking mogen uitvoeren voor de technische installaties.

Na onze zeer prettige samenwerking met SENS real estate op het project “Legoland Discovery Centre Scheveningen” zijn wij verheugd de samenwerking door te mogen zetten naar dit unieke project.

Energiek, bruisend in een uniek stukje Den Haag – zo moet het leven in het Stationspostgebouw gaan functioneren.

Een plek waar jonge stedelijke professionals elkaar opzoeken.

 

De omgeving moet inspireren en aanzetten tot interactie, een plek waar nieuwe ideeën ontstaan. Om dit te bereiken wordt in het Stationspostgebouw ca. 32.000 m2 getransformeerd naar een kantoorfunctie met ruimte voor co- working. 

bottom of page