top of page

Allianz Tower

Allianz in Nederland gaat verhuizen naar een nieuw kantoor in Rotterdam.

Er wordt intrek genomen in het kantoor aan de Coolsingel 120, dat de naam Allianz Tower zal krijgen. In de keuze voor Coolsingel 120 was het kunnen bieden van een moderne en inspirerende omgeving voor de ruim 1.000 medewerkers van doorslaggevende betekenis.

Als DPMG mogen wij voor de hoofdaannemer Constructif het installatie management verzorgen waarvan de uitvoering wordt verzorgt door Rodenburg Installatiebedrijf en Croonwolter&dros. Het betreft een totaalrenovatie van het 24 verdieping tellende kantoor met een oppervlakte van 19.000 m2

Sjoerd Laarberg, CEO Allianz Nederland: “De verhuizing symboliseert de transformatie die wij als organisatie zijn gestart. Allianz staat er goed voor, maar de wereld om ons heen en de wensen van onze klanten veranderen in een steeds sneller tempo. Willen wij een succesvolle speler blijven, dan moeten wij ons blijven aanpassen aan al deze veranderingen. Daarbij staat de samenwerking met onze business partners voorop. De Allianz Tower wordt helemaal aangepast aan onze wensen en biedt daar een uitstekende basis voor. Het wordt een future-proof werkomgeving vanwaar wij onze positie in de lokale markt nog verder kunnen gaan uitbouwen.”

Recent nieuws
  • Facebook Basic Square
bottom of page