top of page

Mediapark te Hilversum

Het Mediapark is het bruisende mediahart van Nederland. Elke dag werken hier ca. 6.000 mensen bij meer dan 125 bedrijven en organisaties. Dit vraagt om een professionele werkomgeving en flexibele service. Een hands-on, dedicated team van professionals staat dan ook dagelijks klaar om bewoners, bezoekers en relaties van het park te helpen. Het Mediapark Beheer team weet wat er speelt en kent het park, de huurders en zijn bewoners als geen ander. Het team doet er alles aan om een plek te bieden waar haar bewoners ongestoord kunnen verblijven, werken of ondernemen. En doelgericht kunnen bouwen aan de media toekomst van morgen.

Recentelijk heeft DPMG de opdracht mogen ontvangen van Mediapark Beheer voor de begeleiding van de vervanging van alle Meet en Regeltechniek / GBS Systemen op het Mediapark te Hilversum.

Wij zijn trots om deze opdracht toe te mogen voegen aan de lijst van prestigieuze projecten zoals Legoland Nederland, Amsteltower, Hoog Catharijne, Ahoy en de Markthal.

Recent nieuws
  • Facebook Basic Square
bottom of page