© 2019 DPMG

Sprinklerinstallaties Hoog Catharijne

Recentelijk heeft DPMG de opdracht mogen ontvangen voor de projectbegeleiding het advies en engineering voor de vervanging van de sprinklerinstallaties van 2 parkeergarages op het Hoog Catharijne complex te Utrecht.

Na een voorafgaande opdracht voor een destructief en niet destructief onderzoek van alle bestaande parkeergarages, kon geconcludeerd worden dat 2 van de 6 garages aan vervanging toe waren.

In het verlengde van de al 8 jaar durende samenwerking tussen Kleppiere en DPMG voelen wij ons trots om ook deze uitdaging weer aan te mogen gaan voor Kleppiere.Komende periode zullen wij druk bezig zijn met de engineering en contract werkzaamheden.Medio januari zullen de aanvraagdocumenten gereed zijn en medio juni 2018 zullen de werkzaamheden worden afgerond.

 

Please reload

Recent nieuws

February 8, 2017

December 21, 2016

October 6, 2016

Please reload

Please reload

  • Facebook Basic Square