top of page

Vitalizee Den Haag

"SENS ontwikkelt Lego Discovery Center in Scheveningen"

Trots

Dat zijn wij als DPMG, om voor de projectontwikkelaar SENS REALESTATE het installatiemanagement en advies mogen verzorgen voor project Vitalizee aan de boulevard van Scheveningen.

Wederom een toonaangevend project om bij te schrijven in de orderportefeuille van DPMG. Deze nieuwe uitdaging past precies in de lijn van voorgaande projecten zoals de Sportpaleis Ahoy, SS Rotterdam en de Markthal.

Beschrijving project

Gelegen naast het Kurhaus is Vitalizee een uitgelezen plek voor Leisure en Horeca aan het strand van Scheveningen. Door sloop-nieuwbouw wordt aan deze boulevard-locatie een nieuwe invulling geven.

Onder de befaamde boulevard van Scheveningen zal in een kelderbak het Legoland Discovery Center gevestigd worden. Hiermee trekt Den Haag de eerste vestiging van Legoland in Nederland. Door deze bak onder de bestaande boulevard te realiseren, wordt er op een efficiënte manier gebruik gemaakt van de beperkte ruimte langs het strand. Op de begane grond en op de eerste verdieping is er ruimte voor horeca. Deze horeca zal tevens op de eerste verdieping een dakterras krijgen met uitzicht over de boulevard in de richting van de zee.

Als alles volgens planning verloopt, zullen de deuren in het voorjaar van 2019 open gaan voor publiek.

Recent nieuws
  • Facebook Basic Square
bottom of page