top of page

Hofplein Theater

DPMG is betrokken bij de verbouwing van het Hofplein Theater te Rotterdam.

Na de verbouwing is het Hofpleintheater weer geheel eigentijds qua lesvorm, educatie en voorstellingen. Hofpleintheater wordt een ‘Ondernemend Hofplein’, geschikt voor theatrale belevenissen en mogelijkheden voor trainingen en verhuur. De werkzaamheden bevinden zich met name in de publiek toegankelijke ruimten zoals de foyer en de nieuw te realiseren lesruimten. De werkzaamheden starten na de bouwvak 2016 en het theater moet opgeleverd zijn vóór de kerstvoorstelling op 12 december 2016. De kerstvoorstelling is de première van het vernieuwd theater. Als de werkzaamheden zijn afgerond, is nagenoeg het gehele Technikon gebouw gerenoveerd. Het Grafisch Lyceum Rotterdam en Zadkine zijn namelijk ook onderdeel van dit gebouw.

Recent nieuws
  • Facebook Basic Square
bottom of page