© 2019 DPMG

Hoog(s)te punt World Forum

Vandaag is feestelijk gevierd dat door Unica Installatietechniek samen met bouwpartner Dura Vermeer het hoogste punt is bereikt. Traditioneel gebeurt dit wanneer de bouwkundige dakpannen zijn aangebracht. Echter met Unica als hoofdaannemer dit keer anders.

 

In de afgelopen week zijn door een kraan van 300 ton en een gieklengte van 117 meter, de 8 condensors, 4 koelmachines en het benodigde leidingwerk op het dak van het World Forum aangebracht.

 

Samen met Gemeente Den Haag, GL-Events, Braaksma & Roos Architectenbureau, Bremen Bouwadviseurs, Herman Bouwbegeleiding, Dura Vermeer en onze overige bouwpartners hebben we dit kleinschalig gevierd op het dak van het World Forum.

 

 

 

Please reload

Recent nieuws

February 8, 2017

December 21, 2016

October 6, 2016

Please reload

Please reload

  • Facebook Basic Square