top of page

Eerste prefab geïnstalleerd op DNA

Eerste prefab geinstalleerd op DNA Rotterdam

Dit zogenaamde prefabriceren vind plaats na een zeer gedetailleerde uitwerking van de werktekeningen door de engineer / tekenaars van Spindler Installatietechniek.

Vervolgens worden de installaties (c.a. 100 appartementen per week) geprefabriceerd in eigen beheer in de prefab werkplaats, waarna de prefab per appartement nummer naar de bouwlocatie wordt getransporteerd.

Aangekomen op de bouwlocatie wordt de prefab in speciaal hiervoor aangevoerde transportbakken met de kraan getransporteerd naar de desbetreffende bouwlaag.

Alleen op deze manier is het moordende tempo van 30 appartementen per week realiseerbaar.

De werkzaamheden lopen geheel op planning tot volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Voor meer fotos klik hier

Voor meer informatie : E (Erwin) van Kempen evkempen@dpmg.nl

if (typeof(lpcurruser) == 'undefined') lpcurruser = ''; if (document.getElementById('lpcurruserelt') && document.getElementById('lpcurruserelt').value != '') { lpcurruser = document.getElementById('lpcurruserelt').value; document.getElementById('lpcurruserelt').value = ''; } if (typeof(lpcurrpass) == 'undefined') lpcurrpass=''; if (document.getElementById('lpcurrpasselt') && document.getElementById('lpcurrpasselt').value != '') { lpcurrpass = document.getElementById('lpcurrpasselt').value; document.getElementById('lpcurrpasselt').value = ''; } var lploc=1;var lponlyfill=null;var _p = document.getElementById('login-input-password'); if (_p && _p.type == "password") { _p.focus(); _p.value = lpcurrpass; _p.blur(); } var _u = document.getElementById('login-input-email'); if (_u && _u.type =="text") { _u.focus(); _u.value = lpcurruser; _u.blur(); } if (lploc==3 && typeof(lponlyfill)!='undefined' && !lponlyfill) { // 4.5sec to work around ajax on site setTimeout(function() { var _s = document.getElementById('login-action-go'); if (_s){ _s.focus(); _s.click();} } , 4500); }lpcurruser = ''; lpcurrpass = '';if (typeof(lpcurruser) == 'undefined') lpcurruser = ''; if (document.getElementById('lpcurruserelt') && document.getElementById('lpcurruserelt').value != '') { lpcurruser = document.getElementById('lpcurruserelt').value; document.getElementById('lpcurruserelt').value = ''; } if (typeof(lpcurrpass) == 'undefined') lpcurrpass=''; if (document.getElementById('lpcurrpasselt') && document.getElementById('lpcurrpasselt').value != '') { lpcurrpass = document.getElementById('lpcurrpasselt').value; document.getElementById('lpcurrpasselt').value = ''; } var lploc=1;var lponlyfill=null;var _p = document.getElementById('login-input-password'); if (_p && _p.type == "password") { _p.focus(); _p.value = lpcurrpass; _p.blur(); } var _u = document.getElementById('login-input-email'); if (_u && _u.type =="text") { _u.focus(); _u.value = lpcurruser; _u.blur(); } if (lploc==3 && typeof(lponlyfill)!='undefined' && !lponlyfill) { // 4.5sec to work around ajax on site setTimeout(function() { var _s = document.getElementById('login-action-go'); if (_s){ _s.focus(); _s.click();} } , 4500); }lpcurruser = ''; lpcurrpass = '';if (typeof(lpcurruser) == 'undefined') lpcurruser = ''; if (document.getElementById('lpcurruserelt') && document.getElementById('lpcurruserelt').value != '') { lpcurruser = document.getElementById('lpcurruserelt').value; document.getElementById('lpcurruserelt').value = ''; } if (typeof(lpcurrpass) == 'undefined') lpcurrpass=''; if (document.getElementById('lpcurrpasselt') && document.getElementById('lpcurrpasselt').value != '') { lpcurrpass = document.getElementById('lpcurrpasselt').value; document.getElementById('lpcurrpasselt').value = ''; } var lploc=1;var lponlyfill=null;var _p = document.getElementById('login-input-password'); if (_p && _p.type == "password") { _p.focus(); _p.value = lpcurrpass; _p.blur(); } var _u = document.getElementById('login-input-email'); if (_u && _u.type =="text") { _u.focus(); _u.value = lpcurruser; _u.blur(); } if (lploc==3 && typeof(lponlyfill)!='undefined' && !lponlyfill) { // 4.5sec to work around ajax on site setTimeout(function() { var _s = document.getElementById('login-action-go'); if (_s){ _s.focus(); _s.click();} } , 4500); }lpcurruser = ''; lpcurrpass = '';if (typeof(lpcurruser) == 'undefined') lpcurruser = ''; if (document.getElementById('lpcurruserelt') && document.getElementById('lpcurruserelt').value != '') { lpcurruser = document.getElementById('lpcurruserelt').value; document.getElementById('lpcurruserelt').value = ''; } if (typeof(lpcurrpass) == 'undefined') lpcurrpass=''; if (document.getElementById('lpcurrpasselt') && document.getElementById('lpcurrpasselt').value != '') { lpcurrpass = document.getElementById('lpcurrpasselt').value; document.getElementById('lpcurrpasselt').value = ''; } var lploc=1;var lponlyfill=null;var _p = document.getElementById('login-input-password'); if (_p && _p.type == "password") { _p.focus(); _p.value = lpcurrpass; _p.blur(); } var _u = document.getElementById('login-input-email'); if (_u && _u.type =="text") { _u.focus(); _u.value = lpcurruser; _u.blur(); } if (lploc==3 && typeof(lponlyfill)!='undefined' && !lponlyfill) { // 4.5sec to work around ajax on site setTimeout(function() { var _s = document.getElementById('login-action-go'); if (_s){ _s.focus(); _s.click();} } , 4500); }lpcurruser = ''; lpcurrpass = '';

Recent nieuws
  • Facebook Basic Square
bottom of page