top of page

De Nieuwe Admiraliteit

De Nieuwe Admiraliteit te Rotterdam

Een mooie start voor DPMG in 2015.

Recentelijk hebben wij van onze opdrachtgever Spindler de opdracht mogen ontvangen voor het projectmanagement van de renovatie van de Nieuwe Admiraliteit.

In de transformatieplannen voor het gebouw De Admiraliteit is de combinatie van wonen en werken het uitgangspunt. Het programma omvat transformatie naar 658 zelfstandige woonstudio’s, 250 parkeerplaatsen, 800 fietsparkeerplaatsen en 500 bergingen. De woningen worden te huur aangeboden aan doelgroep Young Professionals door City Pads. Woningen (studio’s en appartementen) zijn 20 – 55m2 in oppervlakte.

Iedere studio krijgt een eigen voordeur, een eigen keuken en zelfstandige sanitaire voorzieningen. Op het dak worden 2 gemeenschappelijke dakterrassen aangelegd. Op de bovenste verdieping treft men verder nog een Miele Laundrette, een Young Professionals Meeting Room en een Sky Gym.

De Admiraliteit, gerealiseerd in 1989, heeft een oppervlakte 40.000 m² verdeeld over drie torens met 14 lagen. De huidige kantoorruimte is 28.500m2 en de parkeergarage meet 11.500m2 met 480 parkeerplaatsen.

Het slopen van het gebouw is gestart in november 2014, waarbij de oplevering staat gepland medio december 2015.

Voor meer informatie omtrent dit onderwerp, Erwin van Kempen via evkempen@dpmg.nl

DNA-001.jpg

Tags:

Recent nieuws
  • Facebook Basic Square
bottom of page