top of page

Opening Markthal Rotterdam

De eerste overdekte food markt van Nederland, de Markthal in Rotterdam, is op 1 oktober geopend.

Allemaal onder het grootste kunstwerk van Europa. Na een besloten opening met Hare Majesteit Koningin Máxima mochten alle bezoekers de bruisende Markthal ontdekken.

DPMG heeft het algehele installatie technische pakket van het projectmanagement mogen verzorgen.

De basis van de 39 meter hoge Markthal is een afgesloten overdekte markt met 96 permanente- en losse marktkramen. Op de onderste twee lagen zijn 20 speciaalzaken en horecazaken gevestigd. De speciaalzaken spelen vooral in op de versproducten die op de vers markt worden aangeboden. Een gallerij op de eerste verdieping verbindt deze twee lagen. Op de koppen van de hal komen terrassen. Vanaf de 2e t/m 10e verdieping zijn 228 woningen gerealiseerd met oppervlakten van 75m2 tot 200 m2, waarvan 102 huurwoningen en 126 koopwoningen. Onder de Markthal is een grote parkeergarage met 1.200 parkeerplaatsen (op 4 ondergrondse parkeerlagen) en een Albert Heijn supermarkt, een Etos en een Gall & Gall gevestigd.

Het succes van de Markthal is zo groot, dat in de eerste maand na opening de toegangsdeuren met enige regelmaat moesten worden gesloten voor het publiek.

Voor meer informatie omtrent dit onderwerp, Erwin van Kempen via evkempen@dpmg.nl

Markthal 07.jpg
Markthal 08.jpg
Markthal 09.jpg
Markthal 10.jpg

Recent nieuws
  • Facebook Basic Square
bottom of page