top of page

Kantoorgebouw Janssoenborch

Medio 2013 is gestart met de renovatie van kantoren complex Janssoenborch, welke half 2014 is afgerond. Het betrof een totaal renovatie, waarbij ook de techniekruimtes en schachten onder handen zijn genomen.

Het gebouw is van Energielabel G naar energielabel A getransformeerd door o.a. toepassing van laagtemperatuur verwarming en hoog temperatuur koeling. Daarbuiten is het gebruikt gemaakt van CO gestuurde ventilatie en LED verlichting. Het gehele project is in BIM uitgevoerd.

Moeilijkheidsfactor in dit project waren de huurders binnen het complex, welke geen overlast van de renovatie mochten ondervinden. Ondertussen zijn alle 9 bouwlagen gezamenlijk c.a. 9.000m2 gerenoveerd.

Ondanks de moeilijke kantorenverhuurmarkt zijn alle bouwlagen weer verhuurd.

Ondertussen zijn we gestart aan de volgende kantoren complexen Hoog en Laag Overborch.

Tags:

Recent nieuws
  • Facebook Basic Square
bottom of page